Η Εταιρεία

H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕ, μία από τις παλαιότερες και πλέον έμπειρες τεχνικές εταιρείες στην Ελλάδα συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της αξιοποιώντας τη γνώση και εμπειρία του παρελθόντος για τη δυναμική διείσδυση της στις πλέον σύγχρονες τεχνικές εφαρμογές.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Προπομποί της εταιρείας με τη σημερινή της μορφή ήταν οι εταιρείες ΓΕΣΗ ΕΠΕ, που ιδρύθηκε το έτος 1976 και είχε σκοπό την κατασκευή μηχανημάτων κεντρικής θέρμανσης και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Ο.Ε. που ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Αλέξιο Ι. Γεωργίου, με σκοπό την Μελέτη και Εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων. Από τον ίδιο και με το ίδιο αντικείμενο ξεκίνησε η δραστηριότητα της προσωπικής εταιρείας το 1971. Ως ΓΕΣΗ ΕΠΕ, κατασκεύασε λέβητες, θερμαντήρες, εναλάκτες κ.λ.π. μηχανήματα που έχουν εγκατασταθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, ως ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Ο.Ε. ανέλαβε την εκτέλεση περισσότερων από 70 δημόσιων και ιδιωτικών έργων (κυρίως ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων, εγκαταστάσεις κλιματισμού, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και έργα ανοδομής, σε πολλές μαρίνες κ.λ.π.).

Η εταιρεία με την σημερινή υπόσταση, έχει τον διακριτικό τίτλο «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕ», και ο πλήρης τίτλος είναι «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Ι. & Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΕ». Ιδρύθηκε την 24/7/2002 μετά από συγχώνευση της εταιρείας ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι. & Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΕ και της ατομικής επιχείρησης ΑΛΕΞΙΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΥ και είναι καταχωρημένη στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών με αριθμό 52349/01ΑΤ/Β/02/248.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΕΥΕΛΙΞΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Από την αρχή της δραστηριοποίησής της ως σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά ακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο των τεχνικών έργων με μοναδική ικανότητα προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Έτσι, από το πρώτο της έργο το 1971 (μελέτη και εγκατάσταση κλιματισμού σε κτίριο της οδού Ιπποκράτους στην Αθήνα ) , ανέλαβε επιτυχώς την κατασκευή πληθώρας έργων κάθε κατηγορίας, δημοσίων και ιδιωτικών. Ενδεικτικά αναφέρονται κάθε είδους κτιριακά ( κατασκευές ή ανακαινίσεις συγκροτημάτων , πολυκατοικιών, εξοχικών κατοικιών, σχολείων, καταστημάτων ) , ειδικά ηλεκτρομηχανολογικά ή υδραυλικά ( κατασκευή μεγάλου μέρους του δικτύου οπτικών ινών για την Vodafone , άρδευση κοινότητας Αχλαδοκάμπου ), μέχρι οδοποιία και γέφυρες.

Ανάμεσα σε αυτά τα έργα έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά, το καθένα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του, έχοντας ως κοινό παρανομαστή το τρίπτυχο συνέπεια – ευελιξία – αποτελεσματικότητα.

Και επειδή μία τεχνική εταιρεία πρέπει να επανδρώνεται από ικανά και έμπειρα στελέχη, η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΕ είναι μία ολιγοπρόσωπη εταιρεία, μία καλά συντονισμένη ομάδα η οποία έχει αναλάβει επιτυχώς την εκτέλεση 100 και πλέον έργων ως σήμερα. Γνωρίζοντας καλά ότι ένα τεχνικό έργο αποτελεί ένα μεγάλο σύνολο συνδυασμών και λεπτομερειών που πρέπει να συντονιστούν άριστα μεταξύ τους, φροντίζουμε για την άριστη διεκπεραίωσή του εντός των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων αξιοποιώντας στο έπακρο το συγκριτικό μας πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την ευρύτατη τεχνογνωσία μας